Alles over isolatie, subsidie en advies voor een energiezuinige woning
Zaterdag 21 oktober, inloop vanaf 13:30 uur tot 16:00
Plaats: de Albrondaschool

Een goed geïsoleerde woning is comfortabel en goedkoop te verwarmen. De waarde van de woning neemt sterk toe met een hoger energielabel.
Welke maatregelen zijn het beste voor uw woning? Begint u met vloer- en dakisolatie, of juist met de gevel of met isolerend glas? Kunt u een warmtepomp gemakkelijk terugverdienen?

U kunt gebruik maken van subsidies om uw woning aan te pakken. En, er komen nog meer subsidieregelingen aan! Met een goed gebruik van de mogelijkheden is het duurzaam maken van de woning voor veel mensen haalbaar. Maar, die regelingen zijn soms lastig in het gebruik. Wij kunnen u wegwijs maken.

Met goede informatie kunt u een plan voor uw woning maken, met de inzet van subsidies en kennis over de terugverdientijd. Wij kunnen u helpen met advies. Gratis, met behulp van diverse handleidingen of een energiecoach uit ons eigen dorp. U kunt daarover een afspraak maken bij ons op het bespaarcafé.

Misschien vraagt u zich af of zonnepanelen zich nog terugverdienen, als de salderingsregeling op termijn wordt afgebouwd. Wij hebben het voor u uitgerekend!
Als uw woning voldoende is geïsoleerd kan met een warmtepomp uw woning worden verwarmd, waarbij soms voor de koudste maanden nog gasverwarming nodig is. Wat komt voor u het meest in aanmerking?

Op het bespaarcafé laten we de mogelijkheden zien en kunt u al uw vragen stellen. Het bespaarcafé wordt georganiseerd door de Kielster EnergieCoöperatie, de coöperatie van dorpsbewoners die zich belangeloos inzet voor een duurzaam Kiel-Windeweer. Wij werken samen met de Kielster dorpsvereniging VPBK en de gemeente Midden-Groningen.

Tot zaterdag 21 oktober in de Albrondaschool, wij zorgen voor koffie en thee!